για τους φίλους του αστυνομικού μυθιστορήματος

Creepy Crime Stories: Nathaniel Bar-Jonah

«Το μεσημεριανό γεύμα σερβίρεται στο αίθριο και αποτελείται από ψητό… νεαρό παιδί»

Ο Αμερικανός κανίβαλος – παιδόφιλος που καταδικάστηκε σε 130 χρόνια φυλάκιση χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης υπό όρους, αφού κρίθηκε ένοχος για την κατ’ επανάληψη απαγωγή, τη βαριά επίθεση, τη σεξουαλική κακοποίηση και την απόπειρα δολοφονίας αρκετών παιδιών.

Τα πρώτα του χρόνια

Ο Nathaniel Benjamin Levi Bar-Jonah (15.02.1957 – 13.04.2008) γεννήθηκε ως David Paul Brown, στο Worcester της Μασαχουσέτης και από πολύ νωρίς εμφανίστηκαν τα πρώιμα σημάδια ότι δεν ήταν ένα φυσιολογικό παιδί.

Από την ηλικία των 5 ετών είχε το συνήθειο να τρίβει το δέρμα του μέχρι να ματώσει και στη συνέχεια να ρουφάει το αίμα από την πληγή. Η μητέρα του κλήθηκε πολλές φορές στο Δημοτικό σχολείο Webster για να την ενημερώσουν οι δάσκαλοί του γι’ αυτήν την αποκρουστική του συνήθεια.

Εγκληματικότητα από την παιδική ηλικία

Τον Ιούλιο του 1964, σε ηλικία μόλις 7 ετών, ο Nathaniel Bar- Jonah παρέσυρε μια 5χρονη γειτόνισσα στο υπόγειό του σπιτιού του, λέγοντάς της ότι του είχαν μόλις κάνει δώρο έναν πίνακα «Ouija» (Πίνακας «των Πνευμάτων») όπου θα μπορούσε να της διαβάσει το μέλλον.
Μόλις το μικρό κορίτσι κατέβηκε στο υπόγειο, ο Bar- Jonah  της επιτέθηκε και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει. Οι κραυγές της όμως ακούστηκαν από τη μητέρα του Bar- Jonah η οποία και έτρεξε να τη σώσει.

Nathaniel-Bar-Jonah-Πίνακας-Πνευμάτων

Τον Ιανουάριο του 1970, στα 13 του χρόνια, ο Bar- Jonah παρέσυρε ένα 6χρονο αγόρι σε έναν κοντινό λόφο, με την πρόφαση να του δείξει το καινούριο του έλκηθρο. Φτάνοντας τα δυο αγόρια στον λόφο, ο Bar- Jonah επιτέθηκε σεξουαλικά στο μικρότερο αγόρι και το βίασε.

Μετά από έναν χρόνο, ο Bar- Jonah σταμάτησε δυο αγόρια που έκαναν ποδήλατο στο δρόμο του και προσπάθησε να τους δελεάσει να πάνε μια βόλτα στο κοντινό νεκροταφείο. Ο ένας τους όμως είχε άσχημο προαίσθημα και έπεισε τον φίλο του να φύγουν και να μην δεχτούν την πρόταση.
Ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση γιατί, όπως αποδείχθηκε αργότερα, ο Nathaniel Bar- Jonah σχεδίαζε να σκοτώσει το ζευγάρι.

Καθώς ο Nathaniel Bar- Jonah μεγάλωνε και συνειδητοποιούσε ότι παρέμενε ατιμώρητος, άρχισε να εξελίσσει την τεχνική του.

Ο «ασυγκράτητος» Nathaniel Bar- Jonah

Τον Μάρτιο του 1975, ο 18χρονος τότε Nathaniel Bar- Jonah, υποδυόμενος τον αστυνομικό, παρέσυρε τον 8χρονο Richard O’Conner που πήγαινε στο σχολείο του, στο αυτοκίνητό του.
Οδηγώντας σε ένα απόμερο πάρκινγκ, επιτέθηκε σεξουαλικά στο αγόρι και στη συνέχεια επιχείρησε να το στραγγαλίσει.
Μια γειτόνισσα όμως που είχε δει το αγόρι να μπαίνει στο αυτοκίνητο του Bar- Jonah, τον υποπτεύθηκε και κάλεσε την αστυνομία, περιγράφοντας το ύποπτο όχημα.

Η αστυνομία βρήκε το αυτοκίνητο, συνέλαβε τον Bar- Jonah, ενώ πρόλαβε τον Richard O’Conner αιμόφυρτο, αναίσθητο και σχεδόν νεκρό. Είχε αφοδεύσει και ουρήσει πάνω του.

Ο Nathaniel Bar- Jonah καταδικάστηκε μόλις σε ένα έτος με αναστολή. Όπως ο ίδιος ομολόγησε αργότερα, η ελαφριά του ποινή, τον ενθάρρυνε να συνεχίσει τη δράση του.

Nathaniel-Bar-Jonah-παιδί-στις-ράγες-του-τρένου

Ο «τυχερός» Nathaniel BarJonah

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες και ο Nathaniel Bar- Jonah ταξίδεψε μέχρι το γειτονικό Hartford του Connecticut. Υποδυόμενος για μια ακόμη φορά τον αστυνομικό, απήγαγε την 9χρονη Mary Patrone.
Στην προσπάθεια του όμως να βιάσει το κορίτσι, εκείνο άρχισε να έχει σπασμούς από κρίση πανικού και να κάνει εμετούς. Ο Nathaniel Bar- Jonah τρόμαξε και πέταξε το κορίτσι στο δρόμο.
Ένας μάρτυρας του περιστατικού ειδοποίησε την αστυνομία δίνοντας τον αριθμό της πινακίδας του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα ο Bar- Jonah να συνελήφθη εκ νέου.

Για άγνωστους γραφειοκρατικούς λόγους (!) η συγκεκριμένη επίθεση, παρότι καταγράφηκε στο αστυνομικό τμήμα του Connecticut δεν ενημερώθηκε ο επιτηρητής αξιωματικός του Bar- Jonah και δεν συνυπολογίστηκε με το γεγονός ότι ο Bar- Jonah εκτελούσε ποινή αναστολής. Έτσι, όταν τον Μάιο του 1976 έληξε η αναστολή του, ο Bar- Jonah έλαβε από την αστυνομία μία επιστολή όπου τον ευχαριστούσε για την «χωρίς πρόβλημα συνεργασία» του.

Ο «θρασύς» Nathaniel Bar- Jonah 

Στις 24 Σεπτεμβρίου 1977, ο Nathaniel Bar- Jonah αποφάσισε να δώσει «προαγωγή» στον εαυτό του και από απλός αστυνομικός να γίνει μυστικός πράκτορας του FBI.
Με αυτή την πρόφαση παρέσυρε έξω από τον κινηματογράφο White City στο Shrewsbury της Μασαχουσέτης, δύο 13χρονα αγόρια και τους ανάγκασε να μπουν στο αυτοκίνητό του.
Στη συνέχεια μετέφερε τα αγόρια σε απομονωμένη περιοχή. Εκεί τους πέρασε χειροπέδες και άρχισε να τα βασανίζει.

Με τότε σωματικό βάρος μεγαλύτερο από 150 κιλά, ο Bar- Jonah πήδηξε επανειλημμένα στο στήθος του Alan Enrikaitis, ενός από τα αγόρια, μέχρι που πίστεψε ότι τον είχε σκοτώσει. Τότε τον πέταξε έξω από το αυτοκίνητο, έβαλε το δεύτερο αγόρι στο πορτ-παγκάζ του και οδήγησε για αλλού. Ωστόσο, το πρώτο αγόρι ανέκτησε τις αισθήσεις του και κατάφερε να αναζητήσει βοήθεια, οδηγώντας λίγο αργότερα στη σύλληψη του Nathaniel Bar- Jonah.

Αυτή τη φορά καταδικάστηκε για απαγωγή ανηλίκου και απόπειρα ανθρωποκτονίας και έλαβε την ποινή 18-20 ετών κάθειρξης.

Nathaniel-Bar-Jonah-το-τέρας-που-κυνηγάει-παιδιά

Από τη φυλακή στο ψυχιατρείο

Ενώ βρισκόταν στη φυλακή, ο Bar- Jonah έβλεπε έναν ψυχίατρο. Σε αυτόν περιέγραφε όλες τις φαντασιώσεις του, που περιστρέφονταν γύρω από το βασανισμό, τη δολοφονία, την ανατομή και τελικά τον κανιβαλισμό μικρών παιδιών. Ο ψυχίατρος συνέστησε να μεταφερθεί στο κρατικό ψυχιατρείο Bridgewater, όπως και έγινε.

Η αλλαγή του ονόματος

Στις 22 Μαρτίου 1984, ο μέχρι τότε David Paul Brown άλλαξε το όνομά του σε Nathaniel Benjamin Levi Bar- Jonah, ισχυριζόμενος ότι από τη μία ήθελε να τιμήσει την εβραϊκή του κληρονομιά και από την άλλη ήθελε να βιώσει πώς είναι να είσαι Εβραίος που υφίσταται διακρίσεις.

Παρά την αλλαγή του ονόματος, τίποτε άλλο δεν άλλαξε στον Nathaniel Bar- Jonah.

Η απελευθέρωση

Το 1991, οι ψυχιατρικές αξιολογήσεις είχαν κατά κάποιο τρόπο αποφανθεί ότι ο Bar- Jonah δεν αποτελούσε πλέον απειλή για τους άλλους.
Έτσι, τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, ο δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Suffolk, Walter E. Steele, αποφάσισε ότι είχε έρθει ο καιρός ο Bar- Jonah να κυκλοφορήσει και πάλι ελεύθερος.
Του συνέστησε μόνο να αναζητήσει ψυχιατρική βοήθεια και να πάει να ζήσει στο Great Falls στη Montana, μαζί με τη μητέρα του. Ο Bar- Jonah έδωσε τον λόγο του και… συνέχισε τη δράση του.

Η Μασαχουσέτη στέλνει το πρόβλημα στη Μοντάνα

Δεν πέρασε ένας μήνας και την 9η Αυγούστου 1991, ο Bar- Jonah είδε ένα 7χρονο αγόρι να κάθεται μόνο του μέσα σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο έξω από ένα ταχυδρομείο στην Οξφόρδη της Μασαχουσέτης.
Αδυνατώντας να αντισταθεί στον πειρασμό, ο Nathaniel Bar- Jonah, τότε γύρω στα 130 κιλά, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και κάθισε πάνω στο αγοράκι πηδώντας και πιέζοντας την μάζα του.
Κάποιοι περαστικοί, μαζί με τη μητέρα του παιδιού έτρεξαν να σώσουν το μικρό αγόρι και ο Nathaniel Bar- Jonah τράπηκε σε φυγή.

Με τις περιγραφές των μαρτύρων γρήγορα αναγνωρίστηκε και συνελήφθη. Αν και η αρχική του δήλωση ήταν ότι μπήκε στο αυτοκίνητο για να προφυλαχθεί από τη βροχή, σύντομα ομολόγησε ότι στόχος του ήταν να σκοτώσει το αγόρι.

Καταδικάστηκε σε 2 χρόνια με αναστολή, υπό την προϋπόθεση ότι θα έφευγε άμεσα από την Μασαχουσέτη και θα πήγαινε στη μητέρα του στη Montana.

Nathaniel-Bar-Jonah-σκιές-άντρα-παιδιού

Ο «Τζεντάι» Nathaniel BarJonah 

Στο Great Falls, ο Nathaniel Bar- Jonah αγοράζει κυρίως μέσα από το διαδίκτυο παιχνίδια και αναμνηστικά με θέμα το «Star Wars» («Πόλεμος των Άστρων»). Στη συνέχεια διοργανώνει παζάρια εκπτώσεων στην αυλή του σπιτιού του όπου πουλάει τα προϊόντα του, προσελκύοντας με αυτόν τον τρόπο πλήθη μικρών παιδιών.   

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αν και βρισκόταν υπό αναστολή, δεν είχε καταγραφεί στην Montana ως σεξουαλικός δράστης. Έτσι κανένας στη Montana δεν γνώριζε το παρελθόν του… και θα περνούσε καιρός μέχρι να το μάθουν.  

Οι επιθέσεις συνεχίζονται

Το Δεκέμβριου του 1993, ο Nathaniel Bar- Jonah κατηγορήθηκε για παρενόχληση σε ένα ακόμη 8χρονο αγόρι. Ο ίδιος αρνήθηκε την πράξη του λέγοντας ότι αν ήθελε να κάνει κακό στο αγόρι θα το είχε σκοτώσει. Τελικά η υπόθεση αποσύρθηκε από τους γονείς του παιδιού. 

Η εξαφάνιση του Zach Ramsay

Στις 6 Φεβρουαρίου 1996, ο 10χρονος Zach Ramsay έφυγε από το διαμέρισμά του στις 7:34 π.μ. για να πάει στο σχολείο, ακολουθώντας τη συνηθισμένη του σχολική διαδρομή και δεν επέστρεψε ποτέ.
Μάρτυρες ανάφεραν ότι είδαν ένα παλιό 4πορτο λευκό αυτοκίνητο να σταματάει μπροστά του και τον Ramsay να μπαίνει μέσα. Άλλος μάρτυρας ανάφερε ότι είδε έναν παχύσαρκο άντρα να ακολουθεί τον μικρό, φορώντας ένα γαλάζιο μπουφάν, τύπου αστυνομικό.
Το σπίτι του Bar- Jonah ήταν σε ένα κοντινό συγκρότημα διαμερισμάτων.

Οι έρευνες της αστυνομίας

Ο ντετέκτιβ Bill Bellusci, ο οποίος είχε ερευνήσει και την προηγούμενη υπόθεση του Δεκεμβρίου 1993, ανέλαβε υπέυθυνος.
Οι έρευνες του έδειξαν ότι η μητέρα του Nathaniel Bar- Jonah είχε ένα λευκό 4πορτο Toyota Corolla μοντέλο του 1978, στο οποίο ο γιός της είχε πρόσβαση. Την ημέρα της εξαφάνισης του αγοριού, η ίδια και ο αδελφός του Bar- Jonah, βρίσκονταν εκτός πόλης σε μία κηδεία, χωρίς το συγκεκριμένο όχημα.
Επιπλέον ο Nathaniel Bar- Jonah εκείνη την ημέρα δεν είχε πάει στη δουλειά του.

Nathaniel-Bar-Jonah- παιδί-στο-χαρτί

Ο «επαναλαμβανόμενος» Nathaniel Bar- Jonah

Το 1999, ο Bar- Jonah συνελήφθη έξω από ένα σχολείο επειδή κρατούσε ένα ψεύτικο όπλο και ήταν ντυμένος αστυνομικός. Στα ρούχα του είχε κρυμμένο κι ένα σπρέι πιπεριού.

Η αρχική κατηγορία εναντίον του ήταν μόνο η πλαστοπροσωπία αστυνομικού. Ήταν όμως αρκετό για να δοθεί ένταλμα έρευνας στο σπίτι του Bar- Jonah, ο οποίος τον τελευταίο καιρό είχε φύγει από το σπίτι της μητέρας του και ζούσε μόνος.

Η έρευνα στο σπίτι του Nathaniel BarJonah

Στο σπίτι του Bar- Jonah βρέθηκε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες παιδιών και μια λίστα με 22 ονόματα. 8 από αυτά, ήταν αναγνωρισμένα προηγούμενα θύματα του. Τα υπόλοιπα ήταν είτε παιδιά της περιοχής είτε παιδιά που δεν αναγνωρίστηκαν ποτέ. Ανάμεσα τους ήταν και το όνομα του Zach Ramsay, ακολουθούμενο με τη λέξη «died» («νεκρός»). Ακόμη βρέθηκαν δεκάδες αποκόμματα εφημερίδων με την υπόθεση Ramsay.

Σε ένα συρτάρι, βρέθηκε ένα σημειωματάριο με κωδικοποιημένη γραφή. Όταν το FBI κατόρθωσε να το αποκωδικοποιήσει, διαπίστωσε ότι αφορούσε μακάβριες συνταγές μαγειρέματος μελών του σώματος παιδιών: «Barbequed Kid», «Sex A La Carte», «My Little Kid Dessert», «Little Boy Stew», «Little Boy Pot Pies» και «Lunch is Served on the Patio with Roasted Child» ήταν κάποιοι από τους τίτλους αυτών των συνταγών.

Ένα κομμάτι ανθρώπινου οστού το οποίο άνηκε σε άγνωστο νεαρό άντρα, συμπλήρωνε την ιδιότροπη συλλογή του Bar- Jonah.

Στο ταβάνι του δωματίου του είχε τοποθετηθεί μία τροχαλία. Η αστυνομία αργότερα υπέθεσε ότι είχε κρεμάσει από εκεί τουλάχιστον ένα παιδί.

Στην κουζίνα βρέθηκε μια μηχανή κοπής κρέατος όπου μέσα υπήρχαν αντρικές ανθρώπινες τρίχες, που δεν αναγνωρίστηκαν όμως από την ανάλυση του DNA.

Στο σαλόνι βρέθηκαν 21 θραύσματα οστών που ανήκαν σε ένα άγνωστο αγόρι μεταξύ 8 και 13 ετών.

Όταν οι ντετέκτιβ ψέκασαν το γκαράζ του Bar- Jonah με μια χημική ουσία φωσφόρου (luminol), εμφανίστηκε στο πάτωμα η λέξη «Tita», η οποία οδήγησε τις αρχές να πιστέψουν ότι ο Bar- Jonah μπορεί να ήταν υπεύθυνος για την απαγωγή του James Teta, ενός 15χρονου αγοριού από τη Μασαχουσέτη ο οποίος απήχθη στις 23 Αυγούστου 1973. Το σώμα του Teta είχε βρεθεί δυο ημέρες μετά και η αυτοψία είχε δείξει ότι είχε βιαστεί και στραγγαλιστεί.

Nathaniel-Bar-Jonah-σελίδα-ημερολογίου

Οι αντιδράσεις των γειτόνων

Ο Bar- Jonah συχνά έκανε μπάρμπεκιου και καλούσε σε γεύμα τους γείτονες του. Κρεατόπιτες, χάμπουργκερ και κρέας ψητό ήταν το συνηθισμένο.
Οι περισσότεροι από αυτούς είχαν σχολιάσει ότι το κρέας που τους τάιζε ήταν παράξενο στη γεύση. Εκείνος όμως τους έλεγε ότι επρόκειτο για ελάφι που ο ίδιος είχε κυνηγήσει και σκοτώσει.
Κανείς δεν γνώριζε τότε ότι ο Nathaniel Bar- Jonah ουδέποτε είχε άδεια κυνηγιού, άδεια οπλοφορίαςˑ ούτε καν όπλο.

Το τελευταίο διάστημα, ο Bar- Jonah είχε μια δουλειά μερικής απασχόλησης στην κουζίνα της αεροπορικής βάσης Malmstrom και στο Hardee’s, ένα εστιατόριο fast-food. Εικασίες έγιναν ότι μπορεί να αξιοποίησε τις θέσεις του αυτές για να ξεφορτωθεί παιδικά μέλη.

Σε έρευνα που έγινε στις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες του, παρατηρήθηκε ότι τους τελευταίους μήνες δεν υπήρχε καμία αγορά κρέατος από τον Bar- Jonah.

Η ιδέα ότι αρκετοί από αυτούς είχαν φάει κάποιο μέλος από τον Zach Ramsay ή άλλο παιδί, σφηνώθηκε μέσα στο μυαλό τους. Μία μάλιστα από τους «τυχερούς» αυτούς γείτονες ήταν και η μητέρα του Ramsay!

Εν τω μεταξύ, αρκετοί άλλοι γείτονες εμφανίστηκαν τώρα με ισχυρισμούς ότι ο Bar- Jonah παρενοχλούσε τα παιδιά τους.

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη

Τα στοιχεία για να τεκμηριωθεί η κατηγορία ότι ο Bar- Jonah είχε δολοφονήσει τον μικρό Ramsay, δεν επαρκούσαν. Η ίδια η μητέρα του αγοριού, μη θέλοντας να αποδεχθεί το θάνατο του παιδιού της, αρνήθηκε να κατηγορήσει τον Bar- Jonah και δήλωσε ότι τον θεωρούσε αθώο.

Παρόλα αυτά, μετά από τις καταγγελίες της γειτονιάς, ο Bar- Jonah διώχθηκε για την απαγωγή και την σεξουαλική παρενόχληση τριών αγοριών.

Nathaniel-Bar-Jonah-κατά-τη-σύλληψη

Η δίκη

Η δίκη έγινε τον Φεβρουάριο του 2002.

Η μητέρα του Ramsay παρουσιάστηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Bar- Jonah, δηλώνοντας ότι ήταν βέβαιη ότι ο γιος της ήταν ακόμη ζωντανός. Ένα μέντιουμ της είχε πει άλλωστε ότι ο μικρός Ramsay ήταν ζωντανός κάπου στην Ιταλία (!) (Τελικά, παρά τις αντιρρήσεις της, ένας δικαστής κήρυξε τον Ramsay νομικά νεκρό το 2011).

Η Mary Patrone, το κορίτσι που το 1975 είχε απαχθεί από τον Bar-Jonah τον αναγνώρισε ως τον απαγωγέα της. Ωστόσο, το συγκεκριμένο έγκλημα είχε παραγραφεί και ο Bar- Jonah δεν μπορούσε να κατηγορηθεί γι’ αυτό.

Ο Bar- Jonah κατηγορήθηκε και για την εξαφάνιση της 7χρονης Janice Kathryn Pockett, στις 26 Ιουλίου 1973, στο Tolland του Connecticut, χωρίς όμως και πάλι να υπάρχουν αποδείξεις.

Η 14χρονη Amanda Dawn Gallion ήταν ένα ακόμη πιθανό θύμα του Bar- Jonah. Το κορίτσι εξαφανίστηκε το πρωί της 13ης Οκτωβρίου 1997 καθ’ οδόν για το σχολείο της, στη γειτονιά της Gillette, στο Wyoming. Όπως αποδείχτηκε, από το προηγούμενο βράδυ μέχρι και την ίδια ημέρα, ο Bar- Jonah έμεινε σε ένα μοτέλ στην περιοχή πριν επιστρέψει στην κατοικία του στη Montana.

Τρία αγόρια από τη γειτονιά επιβεβαίωσαν ότι είχαν πέσει θύματα κακοποίησης από τον Bar- Jonah ενώ ένα από αυτά παραδέχτηκε ότι ο Bar- Jonah το είχε κρεμάσει από την τροχαλία στο ταβάνι και το κακοποιούσε σεξουαλικά.

Αυτή τη φορά, η ποινή του δεν ήταν ελαστική. Παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν καταδικάστηκε για φόνο, ο Nathaniel Bar- Jonah καταδικάστηκε για απαγωγή, αποπλάνηση, βιασμό και κακοποίηση ανηλίκων, ως «δράστης σεξουαλικού εγκλήματος επιπέδου ΙΙΙ» που αποτελεί ακραίο κίνδυνο για την κοινωνία. Η ποινή που του ορίστηκε ήταν 130 χρόνια κάθειρξης χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης.

Τον Δεκέμβριο του 2004, το Ανώτατο Δικαστήριο της Μοντάνα απέρριψε τις προσφυγές του Bar- Jonah και επικύρωσε την καταδίκη και την ποινή φυλάκισης 130 ετών.

Μέχρι τον θάνατο του ο Nathaniel Bar- Jonah διακήρυττε την αθωότητά του.

Το τέλος του Nathaniel BarJonah

Μέσα στη φυλακή, η υγεία του χειροτέρευε  και το βάρος του είχε φτάσει σχεδόν τα 300 κιλά!  

Στις 13 Απριλίου 2008, ο Nathaniel Bar- Jonah βρέθηκε νεκρός στο κελί του. Ως αιτία θανάτου αναφέρθηκε το έμφραγμα του μυοκαρδίου (καρδιακή προσβολή)

Μέχρι σήμερα, κανείς μπορεί να πει με βεβαιότητα πόσα άτομα σκότωσε ο Nathaniel Bar-Jonah. Οι αρχές τον θεωρούν ύποπτο για αρκετούς φόνους στη Μασαχουσέτη, το Wyoming και τη Montana, αλλά δεν έχει αποδειχθεί κανένας.

Κάθε επαγγελματίας εγκληματίας άλλωστε γνωρίζει ότι αν δεν υπάρχει πτώμα, δύσκολα να πιαστεί. Ίσως λοιπόν η απάντηση για τα θύματα του Bar-Jonah, να κρύβεται στο στομάχι των γειτόνων του.

Διαβάστε ακόμη, σχετικό άρθρο: Κανιβαλισμός και έγκλημα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

3 Σχόλια

  1. Ελενη Παναγιωτιδου

    Κι εδώ αποδεδειγμένοι φονιάδες και το πολύ στα 25χρονια αποφυλακίζονται

  2. Αθηνα Δεληγιαννοπουλου

    Αχ Θεέ μου σε τι κόσμο ζούμε!!

  3. דירות דיסקרטיות בקריות-israelnightclub

    I must thank you for the efforts you have put in penning this website. I really hope to see the same high-grade blog posts from you in the future as well. In fact, your creative writing abilities has motivated me to get my own, personal site now 😉

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

© 2024 Crime Fiction Fans

Θέμα εμφάνισης από τον Anders NorenΠάνω ↑